Tko smo

Studio Habitat obiteljska tvrtka sa dugogodišnjim iskustvom smješten je u Vodicama i djeluje od 1999. godine. Specijaliziran je za projektiranje interijera, opremanje kvalitetnim i funkcionalnim namještajem najpoznatijih talijanskih brendova prepoznatljivog i originalnog dizajna. Naš pristup svakom novom projektu zasniva se na eksperimentiranju s oblicima i detaljima u prostoru. Naši dizajneri sustavno projektiraju interijer stanova, apartmana, kuća, hotela, vila, ureda… kako bi funkcionalnost i estetika prostora zaživjela u punoj harmoniji.

Surađujemo sa priznatim arhitektima, direktno sa investitorima, budućim vlasnicima, izvođačima radova… kojima nudimo rješenja i dobavljamo proizvode bez obzira koliko su zahtjevna njihova očekivanja. Skladom kvalitete, harmonijom dizajna i funkcionalnosti te profesionalnom i preciznom montažom.

Studio Habitat iza sebe ostavlja zavidno uređene i opremljene prostore.

Stručni dizajnerski tim koji sukladno željama klijenta oprema i pretvara prostor u savršen dom. Bilo da je riječ o klasici ili suvremenom dizajnerskom namještaju, radimo sve, od ideje do realizacije.

Dubravka B. Skoblar

Uvijek razumije što klijent želi i približava sliku izgleda interijera za svaku osobu posebno.

Gianni J. Barbin

Izrazito komunikativan, vrlo pažljiv, temeljit i nadasve dobar projekt organizator.