arhitekti

Pozivamo arhitekte da sudjeluju sa Studijom Habitat.
Studio Habitat nudi veliki izbor talijanskog namještaja, rješenja ključ u ruke počevši od idejnog rješenje do realizacije koristeći promišljene oblike, kvalitetu, vrhunske materijale i iz tih komponenti sastavljaju funkcionalnu cjelinu doma.
Zadatak arhitekta je prije svega stvoriti ugodno, atraktivno, i nadasve funkcionalno okruženje i time u potpunosti ispuni očekivanja i snove klijenta.
Dozvolite nam da Vam u tome pomognemo sa svježim idejama i da Vam približimo opremu za unutrašnjost kojom donosimo poznatu estetiku talijanskog dizajna i beskompromisnu kvalitetu.
Studio Habitat nudi razne mogućnosti ugovorne suradnje sa politikom provizije, uz obostrano obrazovanja i prijatno druženje.
Naši zaposlenici su Vam na raspolaganju sa stručnim savjetima, idejama, 3D idejnim rješenjima i informacijama o našim programima namještaja kao i o konceptima te idejnim rješenjima za profesionalni i kućni wellness (bazeni, saune, hidro masažne kade – jacuzzi..).
Znatno bolja prezentacija nekretnine postiže se primjerima u 3D prikazima prijedloga uređenja interijera. Omogućite svom klijentu da uz Vaše vodstvo i savjete dobije viziju uređenog prostora prema svojim potrebama i željama.
Želite li saznati više? Kontaktirajte nas i rado ćemo odgovoriti..

Faze projektiranja, dizajn, 3D animacije, nabave i montaže

01) Prvi informativni razgovor 02) Savjetovanje o interijeru
03) Terenski rad 04) Planiranje interijera
05) Planiranje namještaja za interijer 06) Izbor namještaja
07) 3D – Renderi 08) Narudžba 09) Ugovorno partnerstvo
10) Realizacija prema ugovoru 11) Montaža