About us

Studio Habitat obiteljska tvrtka sa dugogodišnjim iskustvom smješten je u Vodicama i djeluje od 1999. godine. Specijaliziran je za projektiranje interijera, opremanje kvalitetnim i funkcionalnim namještajem najpoznatijih talijanskih brendova prepoznatljivog i originalnog dizajna. Naš pristup svakom novom projektu zasniva se na eksperimentiranju s oblicima i detaljima u prostoru. Naši dizajneri sustavno projektiraju interijer stanova, apartmana, kuća, hotela, vila, ureda… kako bi funkcionalnost i estetika prostora zaživjela u punoj harmoniji.

Surađujemo sa priznatim arhitektima, direktno sa investitorima, budućim vlasnicima, izvođačima radova… kojima nudimo rješenja i dobavljamo proizvode bez obzira koliko su zahtjevna njihova očekivanja. Skladom kvalitete, harmonijom dizajna i funkcionalnosti te profesionalnom i preciznom montažom.

Studio Habitat iza sebe ostavlja zavidno uređene i opremljene prostore.

Stručni dizajnerski tim koji sukladno željama klijenta oprema i pretvara prostor u savršen dom. Bilo da je riječ o klasici ili suvremenom dizajnerskom namještaju, radimo sve, od ideje do realizacije.

Dubravka B. Skoblar

Always understand what client wants and closer picture of the interior layout for each person individually.

Gianni J. Barbin

Communicative, considerate, good organizer.